Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 17 de setembre del 2017

Una gran experiència: gravem un vídeo amb l' Associació Boscafoscant

Els vàrem descobrir arran del seu espectacle "Vi, glosa i estrelles" a la Biblioteca Xavier Amorós Reus on vam tastar vins de la Denominació d'Origen Catalunya presentats per Anton Castellà Martín i on amb altres persones vàrem gaudir de les gloses, poemes i cançons de Mireia Mena Casals i les narracions estel·lars d'Alexandre Bonanit.
Un acte emmarcat dins les propostes de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.
A part ja coneixem a la Laia Pedrol Viladot, la seva gran veu i la seva gran humanitat.
Així que poc ens va fer falta per enredar-nos amb la gran experiència de participar en l'elaboració del seu vídeo promocional per l'activitat lúdic-pedagògica "Mil cent i un estels" on a través del planetari ens porten a observar el nostre cel amb les nostres cançons de la mà de la Laia Pedrol Viladot i l'Alexandre Bonanit.


Quina gran experiència de la mà de l'Associació Boscafoscant. Perquè fer un vídeo no és gens fàcil, i sembla que sigui bufar i fer ampolles però res d'això!

Els nens van al·lucinar de la feinada que hi ha darrere de 3 minuts, perquè vinga repetir i repetir la mateixa estrofa el mateix enquadrament, la mateixa llum, i ara més llum i ara menys i ara tornem a cantar i ara tornem a explicar... i ara repetim, ... Talleu, és bona! Les coses, no són fàcils encara que surtin per la TV, perquè ens pensem que darrere d'un treball a vegades no hi ha cap mena d'esforç i no és així... Un treball interessant de veure i un goig poder participar en una cosa tan important. Aviat podrem veure el producte final! Molts encerts i molta merda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada