Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 28 d’agost del 2017

Descobrim un joc nou


M'encanta anar de botigues, i mira l'altre dia vaig descobrir una botiga que tot està molt bé de preu la veritat. Xafardejant per les seves estanteries i materials, em va cridar l'atenció un joc.

És un joc que es compon de 5 daus, cada jugador els llença i surten uns dibuixos. A partir d'aquests dibuixos has d'explicar una història, aquesta pot començar i acabar amb la teva partida o continuar amb el jugador del costat (que haurà de llençar els daus un altre cop per poder seguir).


Com veieu les instruccions són força entenedores i la imaginació la clau més important per poder jugar, són els daus per narrar històries, on potenciem molt la imaginació dels nostres fills i perquè no també la nostra. Evidentment amb grans podem treure molt de suc i poder gaudir d'una vetllada molt divertida.

El format que he trobat en aquesta botiga la veritat és molt portable ocupa molt poc espai i el preu és fantàstic perquè per 4 euros ja els tenim.

A casa ja els hem provat i són molt divertits!!! Un bon joc pel tió que agradarà a tots! Des dels més petits als més grans!!!

Juguem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada