Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 27 de març del 2017

Quina emoció: Arnau a la cercavila de l'Arboç tocant el sac!

Des del curs passat que l'Arnau va decidir fer sac de gemecs, la veritat tota una sorpresa perquè el dia d'anar a l'aula de sons a mirar instrument i triar estava apuntat a trombó de vares i a l'últim moment davant de tothom (quan dic tothom dic mestres, alumnes, nosaltres, ....) va dir: MAMA! JO VULL FER SAC!


La veritat que va ser xocant perquè no m'ho havia dit abans i era una cosa que havíem parlat molt a casa i que estàvem buscant escola, professor, horaris, preus, ... total al que anava, per sorpresa de tots va decidir sac i com que estava el "profe" per allà i tothom el va sentir doncs va fer la prova.


Allí va començar una història preciosa entre l'Arnau, la música el sac i el seu professor. La motivació pel sac va anar creixent tant i tant que de seguida la seva evolució amb l'instrument va ser molt positiva, però clar és petit ell, perquè ara només té 8 anys i també és un handicap important.


Aquest dissabte hi havia trobada de l'aula de sons (matí tallers i a la tarda cercavila) i a sobre podria participar en la cercavila amb el sac. Això va ser el més emocionant! El seu professor, en Pau, el va trucar per dir-li si volia participar i això el va fer créixer tant! De veritat que quan veus com es mira i admira l'Arnau al seu professor de sac, veus que hi ha alguna cosa especial, la relació de l'Arnau amb la música és meravellosa, admirable i així ens ho transmet a nosaltres com a família.

La por al principi el va bloquejar una mica però al final va sortir tot perfecte! Les seves germanes, el seu pare i jo no paràvem de mirar-lo, admirar-lo i ens va emocionar moltíssim.

Gràcies per aquests grans moments!

Nosaltres com a família vàrem passar tot el dia a l'Arboç. Al matí fent una ruta guiada pel poble amb un excel·lent guia, l'Eduard on ens van ensenyar i explicar tota la història del poble des de l'edat medieval fins a l'actualitat, amb tot detall i anècdotes. A més visitar "La Giralda de l'Arboç", l'església, la casa de la cultura, i passejar pels seus carrers. Amb la Ruta del Modernisme, el seguici, on s'encén la gran carretillada del diables,...en fi...un gran dia per recordar!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada