Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dilluns, 27 de febrer del 2017

Visitem i aprenem maneres de fer i oficis



M'encanta donar suport a noves iniciatives, amics, coneguts, parents, que s'arrisquen pels seus somnis i creuen en una manera de viure diferent.
Vull que els meus fills aprenguin de tot això, del camp, de la natura. Anem i visitem amics, coneguts que creen iniciatives, s'arrisquen i els donem suport com podem.

Així hem après a pasturar cabres, munyir-les, fer-ne formatge, elaborar carboneres, fer-ne carbó

Hem conegut que és l'agricultura ecològica i aquest oli tan bo al Mas de Santa Creu.
Fer vidre i taller de Joies amb la Mònica.
I ara hem conegut un ofici antic el de remeiera natural, quan l'altre dia vàrem visitar a La Silvestrina, una remeiera, que fa tot d'ungüents, herbes i sabons d'allò més naturals, tot envoltat d'amor.
Hem après com es fan les infusions i ens ha explicat moltes coses que els nens els hi ha encantat! I com no ens hem endut la nostra cistella.

Ara tenim un munt d'idees per fer-nos l'hort a casa, i la nostra veïna  segur que ens ajuda que està endegant un gran projecte també molt interessant....de moment ja tenim els cucs per fer compostatge i aviat un hotel d'insectes! Seguirem informant!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada