Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 4 de setembre del 2016

Aquelarre de Cervera amb família!

És una de les festes de foc que tenia moltes ganes d'anar amb els nens. Però la veritat, és una festa per adults, encara que té un espai per als més petits com és l'Aquelarret.
Aquest any però des del Ball de Diables de Reus, vam tindre la possibilitat d'anar-hi amb la Cabra, el divendres i poder-nos quedar a dormir allí de manera gratuïta.


Tenint això de cara no podíem desaprofitar l'ocasió i ens vam llençar de cap tota la família per anar a l'Aquelarre de Cervera. Màrfegues a punt, matalàs inflable, sacs, roba i carretera i manta!


Cervera és una ciutat molt propera, molt fàcil de situar-se i amb una gran història. La Universitat de Cervera, un edifici ple d'història i interès on va ser el nostre epicentre i on és l'inici del correfoc.


Tal com he dit la Universitat de Cervera, està plena d'història igual que els seus voltants plens d'edificis i on podem trobar la ruta de la Guerra de Successió.


Allí vam sopar (que per cert boníssim amb una excel·lent organització per part dels Diables de Cervera Carranquers, que en tot moment estaven al nostre costat).


Les bèsties de foc que les teníem exposades les vam agafar i vàrem començar el correfoc surtin de la Universitat. Un correfoc on vam gaudir d'allò més i que va culminar amb una gran encesa final a la plaça de la Vila, tot seguit un concert i performance de les bruixes. Apte per a nens més grans però a les 3 de la matinada vam decidir ja anar a dormir.


Al matí vam poder veure com es preparava les pirotècnia pel correfoc de la nit. Com es guarnia la ciutat pel foc i per l'Aquelarre.


Evidentment no podíem marxar sense anar a visitar la botiga-fan-club d'en Marc Marquez, que és de Cervera i fer-nos una foto dalt de la moto (una rèplica evidentment però de debò).

Cervera enamora amb la seva història, gent i foc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada