Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

diumenge, 7 d’agost del 2016

Garrofang 2016


Brutal! Ens vam assabentar d'aquest esdeveniment fa uns dies, ja que a castells vénen gent de Mont-roig i l'Anna, mare d'una enxaneta de Xiquets ens ho va comentar. També tenim al padrí de la Irma (el meu cosí) que viu ara a Mont-roig i també ens ho va comentar.

El pla és genial, calor, gimcana no competitiva, aigua, fang i diversió! Ells mateixos (l'organització: Centre Excursionista l'Areny) ho anuncien dient que no és l'Eternal Running (que ja vam fer també fa uns anyets i que mola molt), sinó que és un circuit que es fa sense competir, al ritme que vols, nens petits fins a grans i on el lema és passar-ho d'allò més bé!

No ho vam dubtar gens, el pla ens semblava genial i no ha defraudat gens ni mica, ens ho hem passat d'allò més bé! Format petit, aigua, fang i molta diversió per a tothom així que els nens ho han pogut realitzar solets fins i tot l'Arlet de 5 anys ha fet el circuit totes les vegades que ha volgut ella soleta!

A cada obstacle hi havia algú de l'organització que ajudava o et mullava encara més depenen de la teva destresa. Primer que tot una rampa i una baixada amb lona prèviament ensabonada per caure directament a un fossar de fang i aigua. Tot seguit una reixa t’obligava a anar de quatre grapes per sobre el fang al sortir més i més fang que relliscava per arribar a una banyera d’aigua que era un contenidor, desprès una rampa amb tobogan, unes bales de palla, un pal per fer equilibris i unes rodes.

Hem acabat plens de fang i amb una rialla d'orella a orella i amb la convicció de què l'any que ve tornem segur!

Després podíem anar a la piscina municipal (dutxats prèviament al circuit per una mànega) i així gaudir de manera gratuïta de la piscina. Un gran dia que no oblidarem!!!

FANG, FANG i més FANG!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada