Aquí podreu trobar experiències, sortides, coses que fer amb el nens,....
Marede3 és un lloc on, entre tots, aprenem i desaprenem junts per fer un gran camí, on la teoria i la pràctica no es donen la mà i on tot està per descobrir.
(Totes les fotos que apareixen estan fetes i editades per mi LLunadefoc)

Traductor

dimarts, 31 de maig del 2016

Siurana

Un lloc privilegiat i molt estimat per la nostra família, lligat sempre a nosaltres i on sempre que podem ens escapem. Si pogués mostrar-vos l'àlbum familiar, veuríeu sempre fotos en qualsevol moment de l'any, faci fred, calor ... Jugant, escalant, passejant, menjant, ....de dia i de nit.

Estem enamorats de Siurana. Així que aquest diumenge la volíem sentir d'un amanera diferent: Les visites dinamitzades que Còdol Educació, realitza.

La veritat no ens ho vam pensar gents perquè sabem que Còdol és garantia de qualitat, bon tracte, originalitat, ...


L'Irma l'any passat va participar en el seu projecte on van guanyar el Premi Baldiri Reixac 2016 "Reus de la mà dels Infants".

Els seus dibuixos (juntament amb els de tots els nens que van participar van formar un llibre excepcional que des d'aquí us animo a comprar-lo).
Ella va poder fer els dibuixos dels autors del llibre i també el del Carles Capdevila, que el vam conèixer personalment regalant-li el dibuix que l'Irma li va fer.


Doncs al que anava.... L'entorn privilegiat de Siurana és el marc on es desenvolupa l'activitat.

Un tomb per Siurana, la seva formació, història i llegenda on explicada planerament i amb molt de tacte.

Tot això fa que sigui perfecte per un públic familiar, on tothom participa.


La visita dura 1 h 30 aproximadament: es visita el poble i s'expliquen les històries.


Curiositats, formació, història, enigmes i llegendes es combinen per poder donar forma a aquell meravellós paratge que tenim.
Us animo a participar, a anar i a visitar aquesta població. En quedareu meravellats!


Un avís! Des d'aquesta Setmana Santa del 2016 la AAVV de Siurana està gestionant l'entorn perquè l'accés sigui més fàcil i tot estigui molt més cuidat. 
Per tant ara aparcar-hi val 2 euros, van en benefici del poble i la seva millora, on minimitzen l'impacte de la gent que la visita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada